www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

vind 2 placi centrale termice

vind 2 placi electronice centrale termice,1pentru sarigas(noua),iar cealalta pentru bereta caldaie, in perfecta stare de functionare, mai am si vane de gaz, etc.
Localitatea: BUZAU
Pret: 1
Contact:
0761090281

INSTALARE WINDOWS 11 PRO BUCURESTI LA DOMICILIU REINSTALARE
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Reparatii, instalatii, in data de: 25-06-2024

Reparatii laptop Bucuresti – Ilfov la domiciliu Reparatii laptop la domiciliu in Bucuresti – Ilfov Service calculatoare la domiciliu Instalare windows 11 sau windows 10 Reparatii monitoare LED la domiciliu Service laptop la domiciliu care nu mai porneste sau laptop care se aprinde si se inchide Reparatii laptopuri pe care s-au varsat lichid Constatare laptop defect pe loc la domiciliu Reparatii laptop-uri cu bluescreen (eroare cu cod QR si ecran albastru) Reparat balamale la laptop in Bucuresti si Ilfov Reparatie carcasa sparta la laptop (lipire sau inlocuire) Inlocuit baterie la laptop pret pe site Inlocuire tastatura laptop la domiciliu Mentenanta laptop la domiciliu Bucuresti si Ilfov Diagnosticare defect: laptopul nu porneste, porneste dar se inchide, laptopul porneste dar nu afiseaza, laptopul nu incarca, latopul nu detecteaza reteaua wireless (WiFi) Curatare de praf laptop si schimbare pasta termoconductoare (Arctic MX4) Copiat datele de pe un laptop care nu mai porneste Resetare BIOS sau rescriere BIOS Reset parola windows Bucuresti pe loc la domiciliul clientului Reparatie mufa de alimentare la laptop Inlocuit hard disk vechi cu SSD (SATA sau M.2) pentru o performanta ridicata Upgrade componente laptop sau PC Update software, update programe, update antiviurs Devirusare laptopuri virusate si instalare antivirus GRATUIT Monitorizat temperaturi Reflow componente defecte laptop Inlocuit display laptop sau reparat (Display-ul spart, lovit, cu pete/dungi sau crapat nu se repara, se inlocuieste!) Rezolvat probleme software, drivere, etc. Rezolvat probleme din cauza unui update de windows nefinalizat Deplasare si constatare la domiciliu in Bucuresti si Ilfov Program zilnic: 08:00-22:00 Dispunem de un sistem de deplasare in regim de urgenta (1-3 ore de la apel) Experienta din anul 2008 Se pot face programari non-stop doar online pe site la sectiunea de contact: Detalii, preturi si programari online: https://www.reparatii-laptop-bucuresti.ro service-it@email.com 0726054690 031.424.43.93
Localitatea: BUCURESTI
Pret: 100 RON
Instalare windows 11 pro Bucuresti la domiciliu Reinstalare

INSTALATOR SANITAR CORNETU-MIHAILESTI-BUTURUGENI
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Reparatii, instalatii, in data de: 24-06-2024

Instalator sanitar Cornetu-Mihailesti-Buturugeni prestez servicii de instalatii sanitare si termice, desfundari, interventii rapide, remedieri avarii, montaj calorifere, centrale termice, panouri solare, termo-seminee, hidrofoare, pompe sumersibile, fose septice, vase de expansiune, conducte, tevi, robineti, obiecte termico-sanitare, sifoane de pardoseala, boilere, bransamente, etc. in Ilfov si Giurgiu 0766458309.
Localitatea: CORNETU,MIHAILESTI,BUTURUGENI
Pret: 20 RON
Instalator sanitar Cornetu-Mihailesti-Buturugeni

INSTALATOR AUTORIZAT BRAGADIRU-DOMNESTI-DARASTI
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Reparatii, instalatii, in data de: 24-06-2024

Instalator autorizat Bragadiru -Domnesti -Darasti prestez servicii de instalatii sanitare si termice, desfundari, interventii rapide, remedieri avarii, montaj calorifere, centrale termice, panouri solare, termo-seminee, hidrofoare, pompe sumersibile, fose septice, vase de expansiune, conducte, tevi, robineti, obiecte termico-sanitare, sifoane de pardoseala, boilere, bransamente, etc. in Ilfov. 0766458309.
Localitatea: BRAGADIRU,DOMNESTI,DARASTI
Pret: 20 RON
Instalator autorizat Bragadiru-Domnesti-Darasti

INSTALATOR OTOPENI-CORBEANCA-SAFTICA-BALOTESTI
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Reparatii, instalatii, in data de: 24-06-2024

Instalator Otopeni-Corbeanca-Saftica-Balotesti prestez servicii de instalatii sanitare si termice, desfundari, interventii rapide, remedieri avarii, montaj calorifere, centrale termice, panouri solare, termo-seminee, hidrofoare, pompe sumersibile, fose septice, vase de expansiune, conducte, tevi, robineti, obiecte termico-sanitare, sifoane de pardoseala, boilere, bransamente, etc. in Ilfov. 0766458309.
Localitatea: OTOPENI,CORBEANCA .SAFTICA,BALOTESTI
Pret: 20 RON
Instalator Otopeni-Corbeanca-Saftica-Balotesti

INSTALATOR BUFTEA-MOGOSOAIA -PIPERA -CHIAJNA
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Reparatii, instalatii, in data de: 24-06-2024

Instalator Buftea-Mogosoaia -Pipera-Chiajna prestez servicii de instalatii sanitare si termice, desfundari, interventii rapide, remedieri avarii, montaj calorifere, centrale termice, panouri solare, termo-seminee, hidrofoare, pompe sumersibile, fose septice, vase de expansiune, conducte, tevi, robineti, obiecte termico-sanitare, sifoane de pardoseala, boilere, bransamente, etc. in Ilfov. 0766458309.
Localitatea: BUFTEA,MOGOSAIA,PIPERA,CHIAJNA
Pret: 20 RON
Instalator Buftea-Mogosoaia -Pipera -Chiajna