www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

AUTOFILETANTE ACUMULATOR 18V - DOAR AZI

LICHIDARE STOC - 15 AUTOFILETANTE FABRICATE GERMANIA, NOI, MODEL CU 2 ACUMULATORI LA 18 VOLTI, 17 TREPTE STRANGERE+FUNCTIE GAURIRE. INCLUDE 2 ACUMULATORI DETASABILI LA 18 VOLTI, INCARCATOR ACUMULATOR SI GEANTA TRANSPORT DIN PVC. - 25 BUC. DISPONIBILE SI SH - FOARTE PUTIN UTILIZATE, STARE PERFECTA. - 10 ACUMULATORI DE REZERVA STARE PERFECTA. PRET PENTRU TOT PACHETUL 2500 LEI. DETALII LA TELEFON.
Localitatea: BERCA-BUZAU
Pret: 65 RON
Contact:
0762263959
email
AUTOFILETANTE ACUMULATOR 18V - DOAR AZIAUTOFILETANTE ACUMULATOR 18V - DOAR AZI

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

BISCUITI BEBELUSI LIGA 6-12 LUNI TOTAL BLUE
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Constructii, amenajari, in data de: 22-06-2022

Total Blue comercializeaza din stoc biscuiti Liga pentru bebelusi 6-12 luni, import Olanda. Biscuitii Liga pentru bebelusi cu varste intre 6-10 luni sunt recomandati doar pentru zdrobire si amestecare in prepararea meniului, iar pentru cei intre 10-12 luni pot fi atat amestecati in meniul bebelusului, cat si consumati/rontaiti ca atare. Biscuitii Liga pentru bebelusi 6-12 luni sunt fabricati cu ingrediente organice,naturale cu faina de grau, fara coloranti si arome artificiale, fara conservanti, biscuitii sunt impachetati in folie de inalta calitate pentru pastrarea prospetimii.
Localitatea: SATU MARE
Pret: 1 RON
Biscuiti bebelusi Liga 6-12 luni Total Blue

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

LAC VETRO GIORGIO GRAESAN
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Constructii, amenajari, in data de: 27-06-2019

Lac VETRO LUCIDO de la Giorgio Graesan este un produs de protecție pentru interior pe bază de apă, cu aspect lucios , indicat pentru finisarea vopselurilor, tencuielilor marmorate și picturilor decorative interioare. Cu VETRO de la Giorgio Graesan se obține o peliculă de protecție care conferă suprafeței-suport un aspect asemănător celui al suprafețelor ceramizate, punând în valoare caracteristicile estetice ale acestora. Randament: 8 - 15 mp /lt, două straturi. ​ Scule necesare: burete sintetic sau rolă din burete. Detalii produs : https://www.dearte.ro/vetro.html Comenzi TELEFONICE si livrari NATIONALE in doar 24h.
Localitatea: BUCURESTI
Pret:
Lac Vetro Giorgio Graesan

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

ACORD BANI IMPRUMUT FARA GARANTII
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Constructii, amenajari, in data de: 11-09-2018

Telefon Whatsapp: +229 66 87 84 90 E-mail: franch.predo@gmail.com Ofer bani cu imprumut persoanelor aflate in dificultate financiara si persoanelor cu nevoi personale. Se asigura discretie totala, doar cu garantii imobiliare (garsoniere, apartamente , case, terenuri). Totul in cadrul legal notarial. Fara a se percepe avans sau alte taxe primare. Valabil in Bucuresti si Ilfov. Pentru mai multe detalii la telefon. Telefon Whatsapp: +229 66 87 84 90 E-mail: franch.predo@gmail.com Aici este site-ul meu puteti sa ma contactati: https://finantarepentrutoti.simdif.com
Localitatea: ARAD
Pret: 47 Euro
acord bani imprumut fara garantii

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

FANTANA ARTEZIANA SCOICA MARE DIN BETON MODEL F6.
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Constructii, amenajari, in data de: 20-12-2017

Buna ziua, fantana arteziana cu circuit inchis, e un decor minunat pentru gradini, parcuri, hoteluri, cladiri publice. Avand circuit inchis, trebuie doar sa o alimentati periodic cu apa si functioneza fara probleme. Fantana este realizata din beton de inalta calitate, rezistent la toate conditiile meteorologice (inghet, ploaie, soare.) Puteti cumpara produsele de la sediul firmei sau modalitatea de livrare la domiciliu se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare. Detalii tehnice: Inaltime: 141 cm. / Latime: 75 cm. / Greutate: 160 kg. Material: beton ranforsat si aditivat cu agregate concasate. Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt: Pretul produslui comandat, costuri de paletare, (palet necesar expeditiei, ambalaje utilizate pentru transportarea in mod corespunzator a marfurilor.) Plata se face in contul nostru la banca in baza unei proforme si dupa confirmarea platii in 2-3 zile lucratoare produsele ajung la dvs. In cazul in care sunt necesare informatii suplimentare, va stau la dispozitie. Ma puteti contacta la adresa de facebook, stalpisori si statuete, pe site web www.stalpisori-statuete.ro sau la numarul de telefon 0721 69 54 73. Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.
Localitatea: SAT COCOROVA, COM. SISESTI, JUD. MEHEDINTI
Pret: 700 RON
Fantana arteziana scoica mare din beton model F6.

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

FANTANA ARTEZIANA FATA CU SCOICA DIN BETON MODEL F2.
Adaugat in categoria PRESTARI SERVICII / Constructii, amenajari, in data de: 20-12-2017

Buna ziua, fantana arteziana cu circuit inchis, e un decor minunat pentru gradini, parcuri, hoteluri, cladiri publice. Avand circuit inchis, trebuie doar sa o alimentati periodic cu apa si functioneza fara probleme. Fantana este realizata din beton de inalta calitate, rezistent la toate conditiile meteorologice (inghet, ploaie, soare.) Puteti cumpara produsele de la sediul firmei sau modalitatea de livrare la domiciliu se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare. Detalii tehnice: Inaltime: 130 cm. / Latime: 100 cm. / Greutate: 340 kg. Material: beton ranforsat si aditivat cu agregate concasate. Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt: Pretul produslui comandat, costuri de paletare, (palet necesar expeditiei, ambalaje utilizate pentru transportarea in mod corespunzator a marfurilor.) Plata se face in contul nostru la banca in baza unei proforme si dupa confirmarea platii in 2-3 zile lucratoare produsele ajung la dvs. In cazul in care sunt necesare informatii suplimentare, va stau la dispozitie. Ma puteti contacta la adresa de facebook, stalpisori si statuete, pe site web www.stalpisori-statuete.ro sau la numarul de telefon 0721 69 54 73. Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.
Localitatea: SAT COCOROVA, COM. SISESTI, JUD. MEHEDINTI
Pret: 800 RON
Fantana arteziana fata cu scoica din beton model F2.