www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Vand vitrina frigorifica pentru mezeluri

Vand vitrine frigorifice cu geam curbat sau drept, noi, la pret de producator. Dimensiuni standard: 1m; 1,45m;1.7M; 1,8m; 2,5m; 2,7m; 3m. Pentru dimensiuni atipice, se poate face comanda speciala. Suprafata de expunere a vitrinelor este din inox, spatiul pentru depozitare fiind situat in partea de jos. Suprafata de expunere este prevazuta, conform standardelor, cu termometru, separator de zona, iluminare si polita detasabila. Vitrinele sunt prevazute cu dezghetare automata si sunt in clasa energetica A. Livrarea se face oriunde in tara, prin intermediul firmei de curierat, Atlassib. Plata se face la livrare. Va mai putem oferi urmatoarele produse: scutere, biciclete, atv-uri, combine frigorifice, frigidere, racitoare, congelatoare, lazi frigorifice, RAFTURI CU PERDEA DE AER, electrocasnice de bucatarie, masini de spalat automate, semi-automate sau cu uscare, uscatoare de rufe si masini de spalat vase. Preturile se adreseaza ambelor compartimente de piata: en-gross si en-detail.
Localitatea: BUZAU
Pret: 2150 RON
Contact:
0744420352
email
Vand vitrina frigorifica pentru mezeluri

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

MECANIC INDUSTRIAL (GERMANIA), 2450 EUR NET/LUNă
Adaugat in categoria Electrocasnice, in data de: 24-03-2022

Vei beneficia de: un salariu de 2450 EUR net / lună; cazare asigurată contra cost de firma angajatoare; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul german pentru o perioadă nedeterminată (nu cu detașare sau PFA); contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe, fără clauze abuzive; ajutor și consultanță din partea angajatorului german în vederea deschiderii unui cont bancar în Germania și a îndeplinirii altor formalități la instituțiile germane; posibilitate de a primi un avans după 40 de ore lucrate; dreptul la concediu: minim 24 zile/an; dreptul la pensie și alocație ”Kindergeld” 219 EUR lunar/copil sau student până la 26 ani; un spor de min. 25% pentru orele suplimentare; traducerea actelor în limba germană oferită gratuit de compania noastră; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurări (medicală, în caz de accident); dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat; Atribuțiile postului: repararea și întreținerea echipamentelor și utilajelor; prevenirea apariției defecțiunilor prin efectuarea regulată a operațiunilor de întreținere conform fișelor de întreținere a utilajelor; participarea la procesul de instalare a utilajelor și echipamentelor noi, conform standardelor companiei; demontarea de componente hidraulice și mecanice; alte atribuții stabilite în fișa postului sau de către superior; Cerințele postului: cunoștințe de limba germană – la nivel conversațional; experiență în domeniu; permis de conducere categ. B; disponibilitate de deplasare cu mașina personală – avantaj; seriozitate și punctualitate din partea candidaților; Vrei un job? Contactează-ne la unul din numerele de telefon: 0771 236 319, 0772 228 893 sau 0773 787 443. Lasă-ne mai jos datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. Silverhand România este parte a Silverhand Group, o companie multinațională de încredere, lider pe piața europeană de recrutare, cu cele mai variate și atractive oferte de muncă în Europa! Suntem recunoscuți pentru profesionalismul și rapiditatea noastră. Prin intermediul nostru primești un contract legal de muncă cu toate beneficiile sociale și accesul la îngrijire medicală în Germania. Echipa noastră te ajută să găsești rapid jobul ideal. Te asigurăm că serviciile noastre sunt și vor rămâne mereu gratuite!
Localitatea: STRAINATATE
Pret: 2450 Euro
Mecanic industrial (Germania), 2450 EUR net/lună

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VAND MASINA DE SPALAT: ALBALUX 9 DIN INOX
Adaugat in categoria Electrocasnice, in data de: 12-01-2021

Vand masina de spalat model Alabalux 9 confectionata integral din inox, cu motor, rezervor si alte piese de rezerva. Masina este in perfecta stare de functionare si se poate colecta din Buzau. Mircea 0722 562 834
Localitatea: BUZAU
Pret: 150 RON

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

FILTRU DE APă DE LA KBK STORE
Adaugat in categoria Electrocasnice, in data de: 15-12-2020

Instalarea unui filtru de apă de la KBK Store este primul pas pentru o viață sănătoasă. Descoperă cele mai avantajoase oferte Uneori, pentru a îmbunătăți considerabil viața, nu e nevoie de efort și investiții mari. Printre primele lucruri pe care trebuie să le modifici este consumul de apă. De calitatea acesteia în mod direct depinde sănătatea și starea ta bine. Te întrebi ce ar trebui să faci? E simplu, un purificator cu osmoză inversă va schimba radical obiceiurile tale zilnice. Uită acum de apă cu gust și miros de clor, cu conținut de reziduuri organice și anorganice nocive, precum și de căratul buteliilor de la market. KBK Store pune la dispoziția ta filtru cu osmoză inversă la preț de doar 669.99 lei, cu livrare în orice colț al țării. Odată instalat sub chiuvetă, acesta va trece apa din robinet prin șase etape de curățare, eliminând în proporție de 99.7% de toate elementele dăunătoare pentru organism. KBK Store - set de filtre cu osmoză inversă pentru o familie sănătoasă și o viață mai bună. Efectuează o comandă online sau contactează-ne la +40 770 842 072 pentru a afla mai multe detalii și informații. https://kbkstore.com/produs/purificator-apa-osmoza-inversa-ecosoft-mo650ecost/
Localitatea: BRASOV
Pret:
Filtru de apă de la KBK Store

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

CENTRALĂ TERMICĂ
Adaugat in categoria Electrocasnice, in data de: 07-07-2020

Vând centrală termică pe gaz Junkers Euroline ZW 23 AE (apă caldă menajeră + căldură. Nu a mai fost folosită de 2 ani, când am schimbat-o (la acel moment fiind funcţională). Toate piesele sunt originale, nu a suferit reparaţii, are inclusiv kit-ul de evacuare. O vând şi pentru piese, dar trebuie preluată în totalitate (nu o dezmembrez eu).
Localitatea: BUZăU
Pret: 500 RON

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

MASINI DE INGHETATA
Adaugat in categoria Electrocasnice, in data de: 15-05-2020

Cu o experienta de peste 10 ani în domeniu, venim în întâmpinarea dumneavoastra cu o gamă diversificată de masini de înghețată, ingrediente, emulgatori,vafe, cornete zaharoase,caserole și produse de unica folosintă, avem parteneri în peste 8 tări și colaborăm cu cea mai rapidă și ieftină firma de curierat din Romania. Pentru mai multe detali va asteptam pe situl https://depozitinghetata.ro sau la numarul 0748501577.
Localitatea: SIBIU
Pret: 1 RON