www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

OCAZIE! URGENT!

OCAZIE! PRET DE CRIZA! Casa moderna 2010, Buzau, central, zona linistita, deschidere 16ml, terasa, beci, s.a. la numai 129000 Euro, discutabil variante. Tel. 0752138268.
Localitatea: BUZAU
Pret: 129000 Euro
Contact:
0752138268
email

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

CASA DE VANZARE STATIUNEA SARATA MONTEORU BUZAU
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Case si Vile, in data de: 22-03-2021

Va oferim spre vanzare Urgent, 2 locuinte tip vila P+M, in Statiunea Sarata Monteoru, cu o deschidere la drumul județean de 17 metri liniari, 564 teren total, apă, curent, 2 fose. Prima locuinta este compusa din: garaj subteran, la parter avem, terasă, living, baie, bucătărie, casa scarii, hol, si un dormitor, mobilat nou si utilat complet, iar la mansarda se pot compartimenta inca 3-4 camere, acoperis tabla zincata, construcție din 2009, caramida si lemn, cu certificat energetic, izolată fonic si termic, încălzire sobe de teracota+magazie pentru o posibilă centrală termică, amprenta fiind de 92mp. A doua locuinta este compusă din parter: living, un dormitor, baie, bucatarie, mobilat nou si utilat complet, iar la mansarda se pot compartimenta inca 2-3 camere, acoperis tabla zincata, construcție din 2019, caramida si lemn, cu certificat energetic, izolată fonic si termic, încălzire sobe de teracota+magazie pentru o posibilă centrală termică, amprenta fiind de 42mp. Ambele locuinte se preteaza pentru: locuite permanente, case de vacanta sau pensiuni. Proprietatile se vand complet mobilate si utilate la un pret de 95000 euro. Pentru vizionari sau mai multe detalii la Tel.0773892238
Localitatea: BUZAU
Pret: 95000 Euro
Casa  de vanzare  statiunea Sarata Monteoru  Buzau

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

PROPRIETAR VâND/SCHIMB CASă ALDENI
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Case si Vile, in data de: 19-09-2020

PRIMESC LA SCHIMB APARTEMENT/GARSONIERĂ ÎN BUZĂU/BUCUREȘTI. O ocazie unică să cumperi o casă la ţară, mare şi spaţioasă, care te va fermeca cu o combinaţie de rustic şi modern. Situată la o distanţă de 20 de minute de centrul oraşului Buzău, casa îţi oferă o oază de linişte în mijlocul unui peisaj pitoresc de deal, cu grădina, pomi fructiferi, viţă de vie şi multe flori din primavară până toamna târziu. Casa este complet renovată cu caracteristici originale, o multitudine de detalii în interior şi anexe care îţi vor oferi comfortul de care ai nevoie pentru tine şi familia ta. · 4 camere – o sufragerie spaţiosa si foarte luminoasă si 3 dormitoare duble; · 1 cămară spaţioasă unde poţi depozita conserve, gemuri şi alte bunătăţi produse cu fructe şi legume din grădină; · 1 bucătărie mare; · 1 baie largă; · 1 vernadă spaţioasă care leagă casa de magazie; · 1 magazie/cramă cu un beci mare şi adânc; · 2 holuri largi; · spaţiu de parcare pentru maşină în spatele casei; · două intrări în curte, una de pe strada principală si cea de a doua de pe o alee paralelă; · 1 fântână cu apă potabilă foarte bună, la care au acces şi oamenii din sat. Camerele casei au ferestre luminoase, pardoseală de lemn şi sobe de teracotă. Casa are o terasă pavată în faţa verandei cu boltă de viţă de vie unde te poţi bucura vara de umbră şi linişte. Casa este înconjurată de o gradină mare cu mulţi pomi fructiferi (meri, cireşi, vişini, caişi, piersici, pruni, peri, nuci), viţă de vie roditoare şi teren agricol foarte fertil, care poate fi folosit pentru a cultiva porumb şi legume. Suprafaţa totală a imobilului este de 1726 metri pătrați. Casa este la o distanţă de 1 minut de şcoala satului, de staţia de autobuz şi de unul din magazinele din sat.
Localitatea: ALDENI
Pret: 35000 Euro
Proprietar vând/schimb casă Aldeni

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

URGENT! CASA DE VANZARE ZONA FOARTE BUNA.
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Case si Vile, in data de: 09-02-2018

Urgent! casa de vanzare zona foarte buna ideal pentru birouri sau firma: - parter 99mp(4camere,2bai,2bucatarii,2holuri,veranda)construita din caramida. - etaj31mp compus dintr-o camera construita din caramida. -acoperi din tabla. - suprafata teren 187mp. Casa este situata pe strada fundatura garlei nr.10. Persoana de contactat: cerasela manta 0745304848. 95.000 euro cu credit ipotecar. urgent!
Localitatea: BUZAU
Pret: 95 Euro
urgent! casa de vanzare zona foarte buna.

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VAND URGENT CASA MAXENU 115000 LEI
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Case si Vile, in data de: 17-07-2017

Vand urgent casa in Maxenu Vand casa in Maxenu (10km de Buzau), 6 camere, pozitie excelenta, 1700 mp gradina, anexe, dependinte, pomi fructiferi, vita de fie, flori si gradina de legume.
Localitatea: MAXENU
Pret: 115000 RON
Vand Urgent casa Maxenu  115000 lei

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

OCAZIE! VILA MOBILATA SI UTILATA CU 5000MP; 5 MINUTE DE CENT
Adaugat in categoria IMOBILIARE VANZARI / Case si Vile, in data de: 08-06-2017

OCAZIE! Vila mobilata si utilata cu 5000mp; 5 minute de centrul orasului; Constructie recenta din caramida Porotherm, structura pe cadre beton, fundatie 1,20m , izolatie exterioara cu polistiren , acoperita cu tabla Lindab (garantie 30 de ani), hidrofor nou plus apa curenta, electricitate 3,80W; amenajata modern (exterior/interior). Vila este compusa din living (40mp), bucatarie, loc pentru servit masa, birou, patru camere spatioase, beci, mansarda, trei balcoane, magazie, garaj, foisor, materiale pregatite pentru piscina. Gradina din fata amenajata cu gazon, trandafiri, diferite plante si arbori ornamentali, lumini ambientale, foisor, cusca pentru caine etc; gradina din spate amenajata cu sute de pomi fructiferi (cires, prun, mar, piersic, nectarin, coacaz). Se vinde mobilata si utilata complet cu electronice, electrocasnice si mobila de cea mai buna calitate. Finisajele sunt de calitate superioara: marmura, balustrade casa scarii si balcoane inox, gresie spaniola, parchet de 12mm nemtesc, termopan Gealan 3 cu 6 camere, semineu, cada cu hidromasaj, aere conditionate, plasme, electronice Sony, electrocasnice Bosch. Pret 149000 euro La aceasta oferta nu se accepta credit Prima Casa Proprietatea se vinde in exclusivitate de catre Agentia Imobilara Prima Casa Buzau. Pentru mai multe oferte urmariti site-ul nostru! DISTRIBUIE PE FACEBOOK
Localitatea: BUZAU
Pret: 149000 Euro
OCAZIE! Vila mobilata si utilata cu 5000mp; 5 minute de cent