www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

TINAR DRAGUT DORESC CUNOSTINTA

TINAR DRAGUT,ELEGANT,RAFINAT,EDUCAT,FOARTE DISCRET DORESC SA CUNOSC CUPLU DRAGUT CU ACELEASI CALITATI PENTRU A PETRECE CLIPE FRUMOASE IMPREUNA.OFER SERIOZITATE.
Localitatea: BUZAU
Pret:
Contact:
0784641446
TINAR DRAGUT DORESC CUNOSTINTA

VARA ASTA FACEM TOT CE DORIM
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 22-06-2024

Sunt IOANA, am puțin peste 24 ani. Doresc să cunosc un tip căruia să-i ofer companie intima plăcută, plină de pasiune și dăruire totală. Fac orice pentru a ne simți în al nouălea cer. Hai baby, fi tu acela. Vocea ta este importantă. Tu ai puterea...sună-mă la Nr afișat sau lasă-mi te rog SMS tău la Nr 1523 cu numele meu. Te sărut răcoros;)
Localitatea: BUZăU
Pret: 1 Euro
Vara asta facem tot ce dorim

VREI SA FII SECRETUL MEU ROMANTIC?
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 15-06-2024

Vrei sa fii secretul meu? Daca te-ai saturat de pitzipoance pline de fitze si fara experienta care nu sunt ce par, atunci inseamna ca citesti anuntul potrivit. Sunt intr-o relatie deschisa dar imi doresc mai mult, cu accent pe pasiune. Intelegi ce imi doresc? :) Pentru contact, ma poti suna sau imi poti scrie SMS la numarul scurt 1588. Eu sunt nerabdatoare, tu? pup (1,5 eur/sms+tva)
Localitatea: BUZAU
Pret:
Vrei sa fii secretul meu romantic?

CAUT O COMPANIE PLăCUTă
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 07-06-2024

Ola baby ! Mmm, sunt atât de energică, o brunetă plină de viață și foarte jucăușă. Doresc să mă aventurez cu un tip fără inhibiții. Fii tu acela. . mă poți suna la Nr afișat: 0906760903 sau lasă-mi SMS la Nr 1523 cu text EMA. . . . Pupici!
Localitatea: BUZăU
Pret: 1 Euro
Caut o companie plăcută

FEMEIE DORNICă DE AVENTURA
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 06-06-2024

Ola baby ! Mmm, sunt atât de energică, o brunetă plină de viață și foarte jucăușă. Doresc să mă aventurez cu un tip fără inhibiții. Fii tu acela. . mă poți suna la Nr afișat: 0906760903 sau lasă-mi SMS la Nr 1523 cu text EMA. . . . pupici
Localitatea: BUZăU
Pret: 1 Euro
Femeie dornică de aventura

STIL, ELEGANTA SI PASIUNE
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 19-05-2024

Stil, eleganta si pasiune, acestea sunt trasaturile mele Acum poti petrece momente unice de relaxare, alaturi de o domnisoara pasionala, rafinata. Anuntul este valabil pentru domnii rafinati, discreti si foarte solvabili care stiu sa aprecieze calitatea, nu doar cantitatea si doresc o ora sau mai mult de relaxare alaturi de mine. Cauta-ma la 0906-760-880 sau trimite-mi SMS la nr. 1533 cu textul AMORE si te caut eu. tarif 1,9 eur/min sau 1,5 eur/sms fara tva.
Localitatea: BUZAU
Pret:
Stil, eleganta si pasiune