www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

dj pro,bagami-ai pula in mata nespalatule

prosti oameni
Localitatea: BULANGIU DE CACAT
Pret: 1111 Euro
Contact:
0733456789
email

FERICIREA ESTE îMPLINITă ALăTURI DE MINE
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 05-07-2024

Salut, scumpisorii mei. ❤️ Ma numesc Zara. Sunt nebunatică, apetisantă și mai dulce ca toate bomboanele. Vreau sa îți arăt ce pot și vreau să te duc pe culmile extazului. Daca ai poftă de nebunii alăturate fără ezitare. Sunt exact ceea ce îți dorești. Hai baby . . . hai sa ne jucam pină nu mai putem. . . . sună-mă la 0906760909 sau lasă-mi SMS tău la Nr 1523 cu textul - ZARA
Localitatea: BUZăU
Pret: 1 Euro
Fericirea este împlinită alături de mine

VARA ASTA CAUT AVENTURA
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 30-06-2024

Dacă tot a venit vara hai să încingem și mai tare atmosfera. Eu chiar am pofta de nebunii... să ling una ca pe înghețată..Mmm, nu ai vrea sa ne auzim la un telefon să facem nebunii și chiar poate și o întâlnire? Dacă da, fă tu primul pas și sună-mă la Nr afișat 0906760903 sau lasă-mi te rog SMS tău la Nr 1523, nu te las dezamăgit...Sunt ca un vulcan ce stă să erupă ;)))....pupici răcoroși. Mă găsești NON-STOP...Claudia
Localitatea: BUZăU
Pret: 1 Euro
Vara asta caut aventura

VARA ASTA FACEM TOT CE DORIM
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 22-06-2024

Sunt IOANA, am puțin peste 24 ani. Doresc să cunosc un tip căruia să-i ofer companie intima plăcută, plină de pasiune și dăruire totală. Fac orice pentru a ne simți în al nouălea cer. Hai baby, fi tu acela. Vocea ta este importantă. Tu ai puterea...sună-mă la Nr afișat sau lasă-mi te rog SMS tău la Nr 1523 cu numele meu. Te sărut răcoros;)
Localitatea: BUZăU
Pret: 1 Euro
Vara asta facem tot ce dorim

FETE PLINE DE PASIUNE
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 16-06-2024

Hello ! Ai fetișuri , ai fantezii ascunse si nu ai cu cine vorbi despre ele . . . ei bine, eu sunt persoana potrivită. Vreau să îmi spui despre fetisurile tale . . . . sună-mă la numărul de telefon 0906760909 sau lasă-mi SMS la Nr 1523 -Pupici cu sclipici!
Localitatea: BUZăU
Pret: 1 Euro
Fete pline de pasiune

VREI SA FII SECRETUL MEU ROMANTIC?
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 15-06-2024

Vrei sa fii secretul meu? Daca te-ai saturat de pitzipoance pline de fitze si fara experienta care nu sunt ce par, atunci inseamna ca citesti anuntul potrivit. Sunt intr-o relatie deschisa dar imi doresc mai mult, cu accent pe pasiune. Intelegi ce imi doresc? :) Pentru contact, ma poti suna sau imi poti scrie SMS la numarul scurt 1588. Eu sunt nerabdatoare, tu? pup (1,5 eur/sms+tva)
Localitatea: BUZAU
Pret:
Vrei sa fii secretul meu romantic?