www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

Corturi Evenimente

Magazin online de filercializeaza o gama extrem de larga de modele de corturi pentru evenimente. Corturile pentru evenimente din oferta noastra sunt de calitate epeana si le puteti gasi la preturi excelente. Pe site-ul nostru veti gasi atat corturi pentru evenimente de diferite dimensiuni, cat si alte tipuri de corturi: pentru expozitii sau nunti, corturi pentru gradina etc. Se asigura consultanta pentru alegerea celui mai bun cort de evenimente pentru dumneavoastra. Pentru mai multe detalii
Localitatea: BUZAU
Pret: 2358 RON
Contact:
0740144234
email

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VIN ALB/ROSU/ROZE,TUICA, PALINCA SI CONIAC DE CASA (CRAMA VL
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 15-12-2020

Buna ziua! Inginer viticol si producator cu traditie din zona pietrosele vindem urmatoarele produse: VIN: -Tamaioasa Romaneasca(demiduce)-8lei/litrul -cupaj Muscat Ottonel+Resling_Feteasca alba(demisec)-6lei/lirul -cupaj Merlot + Burgundul Mare (demisec)-6lei/litrul - Feteasca Nagra+ Hamburg roze(demisec)-6lei/litrul Vinul este perfect pentru diferite evenimente .Vin natural (fara sulf sau alte chimicale) din struguri culesi foarte tarziu, de aici o calitate si tarie ridicate. Tării: -Tuica amestec (proportie 30% amestec fructe si 70% boscă struguri) obtinuta din fructe (prune, mere, pere) + struguri de calitate, parfumati (Tamaioasa Romaneasca, Muscat Ottonel) in cazan de cupru, cu un grad alcoolic ridicat, o aroma placuta (fara vreun gust de acreală, din cauza faptului ca broboanele au fost indepartate de pe ciorcine in urma zdrobirii, iar fermentarea acestora sa produs in vase etanșe).Pretul acesteia este de 10lei / litru. -Palinca de fructe+boasca struguri (amestec de prune, mere, pere+boasca struguri) - 25 lei/sticla imbuteliata. -Coniac de casa, obtinut din distilat de vin si maturat in butoi de stejar-25 lei/sticla imbuteliata Dispunem de o cantitate destul de mare de tuica, cea mai veche are peste 10 ani vechime, deci putem vinde si in cantitati mai mari. Va asteptam cu drag pentru a degusta! Telefon:
Localitatea: MEREI
Pret: 6 RON
Vin alb/rosu/roze,Tuica, Palinca si Coniac de casa (Crama Vl

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

FANTANA CIOCOLATA
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 05-05-2020

Realizata din otel inoxidabil. Temperatura reglabila. Usor de curatat. Potrivita pentru evenimente speciale dar si pentru street food. Pentru mai multe produse va asteptam pe www.vendingfood.ro unde va stam la dispozitie cu peste 4000 de produse stred food, fast food, horeca, masini de inghetata si aparate vending. Compania noastra ofera o multitudine de benefici, aici putem aminti: - Oferim livrare gratuita, oriunde in tara, in maxim 24 de ore de la comanda pentru masinile de inghetata si aparate vending. - Toate produsele noastre au garantie cuprinsa intre 1-5 ani. - Oferim posibilitatea de a testa produsele in centrele din Sibiu si Tulcea. La numarul 0748501577 va putem oferim mai multe detali.
Localitatea: SIBIU
Pret: 1 Euro
Fantana ciocolata

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

VAND DOUA CORTURI FIRST BIKE
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 21-04-2017

Vand doua corturi First Bike pentru doua persoane,sigilate.Dimensiuni: 1,2 m latime,1,9 m lungime,0,95 inaltime.La cumpararea unui cort primiti bonus un sac de dormit.
Localitatea: BUZAU
Pret: 200 RON
Vand doua corturi First Bike

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

FORMATIE PENTRU NUNTI, BOTEZURI, MESE FESTIVE, ONOMASTICI
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 30-11-2015

Asigurăm servicii artistice cu formatie life www.nicubandshow.ro , pentru diferite ocazii, cum ar fi: Nunti Botezuri Mese festive Petreceri Receptii Evenimente private Sonorizari Dispunem de echipamente proprii de sunet pana la 3500w,shela de lumini,masina de fum,masina de baloane adecvate atât spaţiilor în aer liber, cât şi acoperite.Pentru vizualizari intrati pe situl nostru www.nicubandshow.ro contact direct cu formatia la tel.0723689527.
Localitatea: BUZAU
Pret: 1300 Euro
Formatie pentru nunti, botezuri, mese festive, onomastici

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

CONFERINTA LUMEN MEPDEV 2015 TARGOVISTE
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 16-09-2015

Asociatia LUMEN, Centrul de Conferinte LUMEN si Centrul de Cercetari Socio-Umane LUMEN impreuna cu partenerii au deosebita onoare de a va invita la un eveniment stiintific de exceptie: Conferinta Internationala Stiintifica LUMEN Multidimensional Education and Professional Development. Ethical Values – MEPDEV 2015, 12-14 noiembrie 2015, Targoviste, Romania http://conferinta.info/ Sunt asteptate lucrari care au ca domenii de interes: stiintele sociale, sociologie, metodologie, psihologie si stiintele educatiei, politici si studii europene, comunicare, drept, filosofie aplicata, antropologie, management. Oportunitati de publicare: - publicare in volum de proceedings (propus pentru a fi indexat in ISI Thomson Reuters – conference Proceedings Citation Index) - publicare in jurnale stiintifice ISSN (indexate in Baze de Date Internationale). Pentru infomatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: lumenconference@gmail.com . Va asteptam cu drag alaturi de noi la cele doua evenimente! Dr. Ana Frunza - Co- director LUMEN Conference Prof. univ. Dr. Antonio Sandu - Director LUMEN Conference
Localitatea: TARGOVISTE
Pret: 1 RON