www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

www.AnunturiDinBuzau.ro - Anunturi gratuite din Judetul BUZAU

Cautare

Site-uri partenere

Mica publicitate
Anunturi Online

ATENTIE! Acest anunt este mai vechi de 90 de zile!

companie intima

tanara bruneta ofer companie intima domnilor generosi la tine sau la hotel. ofer si cer seriozitate, maxima discretie pret nr 70 si 100 ora. tel:0761020293
Localitatea: BUZAU
Pret: 100 RON
Contact:
0761020293

CAUT UN PARTENER DRăGUț 45+
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 13-09-2024

Caut un partener drăguț 45+ Caut un barbat dragut intre 45 si 60 de ani. pentru petrecere a timpului liber, călătorii și poate chiar un viitor împreună. Am 31/163/57 ani, atrăgătoare, nefumătoare, muncitoare, activă, dependentă de cultură și plăcere. Caut un puternic (puternic construit), ingrijit, muncitor, mobil, nefumator, fara animale de companie sau alte obligatii. Preferabil nu academic, ... și de preferat nu milionar (ca mine), ... dar trebuie să fii de încredere și drăguț. M-as bucura sa va cunosc personal la o cafea sau sa facem ceva impreuna. aș fi fericit… Mă puteți contacta prin e-mail la nancy nancynfor735@gmail.com
Localitatea: NFORNANCY7
Pret:
Caut un partener drăguț 45+

CAUT O RELAțIE DISCRETA
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 09-09-2024

Buna numele meu este Carla, am 32 de ani. Sunt o doamna mereu cu zambetul pe buze, imi place ceea ce fac si o fac cu placere. Compania mea va fi una dintre cele mai frumoase experiente ale tale, te invit intr-o locatie discreta si intima pentru a da frau liber fanteziilor tale. Calitatea serviciilor mele te vor face sa te reintorci. Igiena si discretia sunt pe primul loc. Pentru orice detaliu nu ezita sa ma suni! Daca ești timid îmi poți trimite mesaj la numărul de telefon 1523 .Va pup si va astept sa petrecem clipe de neuitat impreuna!
Localitatea: BUCUREșTI
Pret: 1 Euro
Caut o relație discreta

HAI SA NE îNDEPLINIM VISELE
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 08-09-2024

Buna numele meu este Carla, am 32 de ani. Sunt o doamna mereu cu zambetul pe buze, imi place ceea ce fac si o fac cu placere. Compania mea va fi una dintre cele mai frumoase experiente ale tale, te invit intr-o locatie discreta si intima pentru a da frau liber fanteziilor tale. Calitatea serviciilor mele te vor face sa te reintorci. Igiena si discretia sunt pe primul loc. Pentru orice detaliu nu ezita sa ma suni! Va pup si va astept sa petrecem clipe de neuitat impreuna! Dacă dorești mai multe Pupici cu sclipici!
Localitatea: BUCUREșTI
Pret: 1 Euro
Hai sa ne îndeplinim visele

VARA NE REDESCOPERIM PASIUNILE
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 21-07-2024

Sunt IOANA, am puțin peste 26 ani. Doresc să cunosc un tip căruia să-i ofer companie intima plăcută, plină de pasiune și dăruire totală. Fac orice pentru a ne simți în al nouălea cer. Hai baby, fi tu acela. Vocea ta este importantă. Tu ai puterea...sună-mă la Nr afișat 0906760909 sau lasă-mi te rog SMS tău la Nr 1523 cu numele meu. Te sărut răcoros;)
Localitatea: BUCUREșTI
Pret: 1 Euro
Vara ne redescoperim pasiunile

FETE DORNICE DE BăIEțI
Adaugat in categoria ANUNTURI / Diverse, in data de: 12-07-2024

Sunt IOANA, am puțin peste 24 ani. Doresc să cunosc un tip căruia să-i ofer companie intima plăcută, plină de pasiune și dăruire totală. Fac orice pentru a ne simți în al nouălea cer. Hai baby, fi tu acela. Vocea ta este importantă. Tu ai puterea...sună-mă la Nr afișat 0906760909 sau lasă-mi te rog SMS tău la Nr 1523 cu numele meu. Te sărut răcoros;)
Localitatea: BUCUREșTI
Pret: 1 Euro
Fete dornice de băieți